Panimo

Hallonmäen Siideripanimo on perustettu intohimosta puhtaisiin, kotimaisiin raaka-aineisiin sekä vuosien harrastuneisuudesta. Samalla se on kunnianosoitus tilan vuosikymmenten lähituottajuudelle ja kädentaidon perinteille. Panimolla häärii aitoihin siidereihin hurahtaneet veljekset, tilan perustajan lapsenlapsenlapset Sami ja Jarno. Tilalla voit törmätä myös Jarnon puolisoon Monaan, joka tituleeraa itsensä panimon ikitalkoolaiseksi.

Panimon filosofia on konstailematon; aitoja makuja, aitoihin hetkiin. Perinteisin menetelmin tietenkin.

Valmistamme siiderit tuotantotiloissamme, Hallonmäentilan yhteydessä, Perniön asemalla. Siiderimme ydin on 100% kotimaiset, lähiseudun omenat, joista suurimman osan poimimme itse.

Erilaiset satokaudet vaikuttavat omenan makuun, määrään ja laatuun, jolloin jokainen siiderin vuosikerta on myös uniikki makumaailmansa. Juuri vuosikertojen moninaisuus tekee siiderin valmistuksesta loputtoman opintomatkan, jolla me panimolaiset metsästämme sitä täydellistä siideriä.

Tervetuloa makumatkalle mukaan!

Sami, Jarno & Mona